15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSport„Bomba” zilei în Cupa României - Rapid, eliminată de o echipă din...

„Bomba” zilei în Cupa României – Rapid, eliminată de o echipă din Liga a 3-a

Progresul a condus de două ori, prin golurile marcate de Alexandru Cîrlig (13) şi Andrei Grigore (37), dar Rapid a egalat de fiecare dată, prin Alex Dulca (32), respectiv Adrian Bălan (44 – penalty). Formaţia de liga a treia a reuşit golul victoriei în minutul 119, prin Răzvan Milea, cu un şut de la circa 30 de metri, la care portarul Alexandru Tătaru a gafat.

FC U Craiova 1948, liderul Ligii a 2-a, s-a calificat în şaisprezecimile de finală, fază în care vor intra echipele de Liga I, după ce a surclasat-o pe ACSO Filiaşi (liga a treia) cu 4-0, în deplasare, prin golurile marcate de Robert Răducanu (10, 30), Claudiu Bălan (77) şi Andrei Ciolacu (82).

În turul următor va evolua şi Ripensia UVT Timişoara, care a întrecut-o cu 1-0 pe CS Şoimii Lipova, în deplasare, graţie golului marcat de Cosmin Sîrbu (32), din penalty.

O altă formaţie calificată în şaisprezecimi este AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele, care a învins-o în deplasare pe CSM Slatina cu 9-8, la loviturile de departajare, scorul fiind egal, 0-0, după cele 90 de minute şi prelungiri.

Meciul dintre ACS Viitorul Şelimbăr şi FC Universitatea Cluj nu s-a disputat, clujenii obţinând calificarea la ”masa verde”, după ce echipa sibiană a fost decimată de cazurile de coronavirus.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă