9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportBox: Canelo Alvarez, noul campion mondial WBO la categoria semigrea

Box: Canelo Alvarez, noul campion mondial WBO la categoria semigrea

Potrivit The Guardian, cei doi pugilişti au luptat cu precauţie mult timp din meci, spre nemulţumirea spectatorilor, care i-au huiduit uneori. Kovalev şi-a ţinut rivalul la distanţă cu alonja sa superioară, în timp ce Alvarez a aşteptat cu răbdare şi a căutat lovitura decisivă. Mexicanul a lovit mult la corp, înainte de a-şi trimite adversarul la podea cu o combinaţie de croşee, mai întâi de stânga, cu care a străpuns apărarea rusului şi apoi de dreapta, decisiv, la mijlocul reprizei a XI-a.

Cu accest succes, Alvarez a devenit campion mondial la patru categorii diferite. Pentru a lupta la semigrea, el a urcat două categorii.

În vârstă de 29 de ani, Canelo Alvarez a mai câştigat titlurile de campion mondial WBC şi WBO, la semimijlocie, WBC, WBA şi IBF, la mijlocie şi WBA, la supermijlocie. El a ajuns la 53 de victorii în carieră, din care 36 prin KO, o înfrângere şi două meciuri nedecise. 

Seghei Kovalev, 36 de ani, are 34 de victorii, din care 29 prin KO, patru înfrângeri şi un rezultat de egalitate.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă