Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Box feminin: Două medalii de bronz la turneul Stranja

Box feminin: Două medalii de bronz la turneul Stranja

Pugilistele române Lăcrămioara Perijoc şi Florina Radu au obţinut medaliile de bronz la cat. 57 kg, respectiv 69 kg, la turneul internaţional Strandja, de la Sofia, ajuns la ediţia a 69-a.

Razvan Pritulescu 0 comentarii

La cat. 57 kg, Lăcrămioara Lenuţa Perijoc nu s-a mai prezentat la meciul din semifinale cu bulgăroaica Stanimira Petrova, în timp ce Florina Marinela Radu, în limitele cat. 69 kg, a pierdut la puncte în faţa rusoaicei Iaroslava Iakuşina (0-5), relatează Agerpres.

România a aliniat şapte sportive la startul celei de-a 69-a ediţii a tradiţionalului turneu Strandja (trei au pierdut în sferturi), dar la masculin nu a avut niciun reprezentant.

Comentarii

loading...