13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportBoxerul Deontay Wilder vrea revanșa în fața lui Fury

Boxerul Deontay Wilder vrea revanșa în fața lui Fury

Meciul va avea loc “în această vară, fără un altul până atunci. Sunt un luptător şi sunt gata să mă întorc”, a declarat pentru Associated Press pugilistul în vârstă de 34 ani, care a suferit prima sa înfrângere la profesionişti.

Wilder a fost dominat clar de Tyson, care şi-a trimis de două ori adversarul la podea, înainte ca arbitrul să pună capăt luptei în repriza a şaptea, după ce a constatat că americanul nu mai putea continua lupta.

Revenind asupra acestei lupte, în care a părut mai neputincios ca niciodată în ring, Wilder a oferit o explicaţie neaşteptată: el a asigurat că fost epuizat chiar înainte de a-l înfrunta pe Fury, din cauza costumului de aproximativ 18 kg pe care l-a purtat atunci când şi-a făcut intrarea în sala de la MGM Grand, cazinoul care a găzduit gala de sâmbătă.

“Ideea este că uniforma mea a fost mult prea grea pentru mine. Nu am mai avut picioare la începutul luptei. În repriza a treia, ele nu m-au mai ţinut şi s-au prăbuşit. Însă sunt un luptător, iar oamenii ştiu că sunt un luptător”, a declarat Wilder pentru Yahoo Sports.

Victoria zdrobitoare a lui Fury a venit după ce un prim meci între cei doi pugilişti s-a încheiat la egalitate în decembrie 2018.

În timp ce un duel “Wilder-Fury III” pare inevitabil, fanii boxului speră de asemenea într-un meci pentru unificarea titlurilor mondiale la categoria grea, între Tyson Fury şi compatriotul său Anthony Joshua, care deţine centurile WBA, IBF şi WBO.

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...
Ultima oră
Pe aceeași temă