10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportBucurie pentru sirieni pe rețelele de socializare, după înfrângerea Rusiei la fotbal

Bucurie pentru sirieni pe rețelele de socializare, după înfrângerea Rusiei la fotbal

„Croaţia a zdrobit Rusia şi o elimină de la Mondial. Va veni o zi în care ea va fi expulzată şi din Siria de către poporul sirian”, scria pe Twitter Abou al-Hoda al-Homsi, un militant instalat în teritoriile rebele, transmite Agerpres.

„Mulţumim lui Dumnezeu care i-a făcut să plângă pe ruşi şi a adus bucurie sirienilor şi arabilor”, a scris, pe aceeași rețea de socializare, Ahmed Ramadan, purtător de cuvânt al coaliţiei naţionale a opoziţiei siriene din exil.

Selecţionata Croaţiei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018, după ce a învins echipa gazdă, Rusia, cu 4-3 la loviturile de departajare, scor 2-2 la finalul prelungirilor, sâmbătă seara, în ultimul sfert de finală.

Croaţia va juca din nou o semifinală de Cupă Mondială după exact 20 de ani, croaţii obţinând bronzul la ediţia din 1998, care a avut loc în Franţa. În semifinale, Croaţia va întâlni Anglia, care a trecut în sferturi de Suedia, scor 2-0.

Semifinala se va disputa pe stadionul Lujniki din Moscova, la 11 iulie. În cealaltă semifinală se vor întâlni Franţa şi Belgia, în 10 iulie, la Sankt Petersburg.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă