Bundesliga: Werder Bremen ar putea disputa meciurile într-un alt oraș

Bundesliga: Werder Bremen ar putea disputa meciurile într-un alt oraș

Clubul german de fotbal Werder Bremen nu exclude posibilitatea de a juca meciurile de acasă, în cazul reluării sezonului din Bundesliga cu porţile închise, pe un stadion din alt oraş.

Rl online 0 comentarii

Preşedintele lui Werder, Klaus Filbry, a declarat la Radio Bremen că dacă va fi necesar, clubul va trebui să ia în considerare soluţii alternative privind stadionul. Reacţia lui survine după ce ministrul de interne din oraşul hanseatic Bremen s-a opus disputării de meciuri fără spectatori pe Weser-Stadion, arena lui Werder.

Autorităţile locale au anulat pe 16 martie meciul lui Werder Bremen cu Bayer Leverkusen, care urma să se dispute cu porţile închise, înainte de suspendarea Bundesligii din cauza pandemiei de coronavirus.

Campionatul german de fotbal s-ar putea relua în luna mai, cu meciuri fără spectatori, în condiţii stricte de igienă şi doar cu aprobarea guvernului.

Din acest sezon al ligii germane au mai rămas nouă etape de disputat, iar dacă se vor juca, cluburile pot încasa circa 300 milioane euro din drepturi de televizare.

Werder Bremen ocupa penultimul loc înainte de suspendarea campionatului, la opt puncte de zona sigură.

Comentarii

loading...