Burleanu așteaptă 8000 de copii la meciul România - Norvegia

Burleanu așteaptă 8000 de copii la meciul România - Norvegia

Federaţia Română de Fotbal se aşteaptă ca la partida România - Norvegia, din cadrul preliminariilor EURO 2020, care se va disputa la 15 octombrie cu porţile închise, să asiste aproximativ 8.000 de copii de până în 14 ani, care au dreptul să fie prezenţi pe stadion.

Rl online 0 comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că însoţitorii copiilor vor avea termen de înscriere a acestora până la 9 octombrie.

"Copiii se pot înscrie până pe data de 9 octombrie pentru acces gratuit la meciul România-Norvegia. Ţinând cont de numărul foarte mare de solicitări pe care le-am primit din ţară am luat această decizie de a extinde perioada de înscriere până pe 9 octombrie. În momentul de faţă avem peste 4.000 de copii care au făcut solicitări şi ţin să le mulţumesc lor şi părinţilor şi profesorilor care s-au implicat în acest proiect. De data aceasta misiunea de a-i susţine pe tricolori pică pe umerii copiilor noştri şi cred cu tărie că entuziasmul lor, chiar dacă va fi o oră târzie, va cântări destul de mult în prestaţia jucătorilor din teren. Ţinând cont de fluxul mare de cereri, ne aşteptăm la 7-8.000 de copii pe stadion", a declarat Burleanu.

Întrebat dacă există o restricţie în ceea ce priveşte numărul de copii care pot asista la partidă, Burleanu a spus că ar fi bucuros să intre în Cartea Recordurilor cu 50.000 de minori care să vină la un meci de fotbal: "Avem solicitări de la Timişoara de la Tulcea de la cele mai îndepărtate judeţe de Bucureşti şi vor avea nevoie şi de înţelegerea profesorilor să lipsească de la şcoală. Cred că va fi un moment unic care va rămâne în memoria copiilor. Dacă vom reuşi să strângem 50.000 de copii, UEFA nu cred ca are nimic de spus dar cred că am intra în Cartea Recordurilor".

Naţionala României a fost sancţionată de UEFA pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon la meciul cu Spania (1-2), din preliminariile EURO 2020, federaţia fiind amendată şi cu 83.000 de euro.

Următorul joc de pe teren propriu din preliminariile EURO 2020, România - Norvegia, din 15 octombrie, programat pe Arena Naţională, se va disputa cu porţile închise.

Comentarii

loading...