Eșec total pentru Buzărnescu la BRD Open

Eșec total pentru Buzărnescu la BRD Open

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în semifinalele turneului BRD Open. Locul 35 mondial a cedat în faţa Petrei Martic, scor 6-4, 6-4, astfel că România a rămas fără reprezentante pe tabloul de simplu. Mihaela n-a reușit să treacă mai departe nici la dublu.

Iulian Budușan 0 comentarii

Martic, locul 60 în clasamentul WTA, va da piept în finală cu câştigătoarea dintre Sevastova şi Hercog. Chiar dacă Miki Buzărnescu nu cedase niciun set până în această după-amiază, numărul mare de greşeli neforţate şi-a spus cuvântul.

Buzărnescu se poate revanşa la dublu. După ce Begu şi Mitu s-au calificat în ultimul act, Miki şi Raluca Olaru vor intra pe zgură în a doua semifinală, contra cuplului Kovinic / Zanevska. Deţinătoarea trofeului la BRD Open, Irina Begu, a fost eliminată în primul tur la Arenele BNR.

Perechea formată din jucătoarele române Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru a ratat calificarea în finala probei de dublu din cadrul BRD Bucharest Open în urma înfrângerii suferite cu scorul de 4-6, 1-6 în semifinale în faţa cuplului Danka Kovinic (Muntenegru)/Maryna Zanevska (Belgia).

Comentarii

loading...