10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportBuzărnescu, în turul al doilea, la Madrid

Buzărnescu, în turul al doilea, la Madrid

Buzărnescu (31 ani, 29 WTA) a reuşit un meci foarte bun şi s-a impus într-o oră şi 14 minute, contabilizând 7 aşi şi având procentaje excelente la serviciu, 73%, respectiv 63%. Tomljanovic nu şi-a creat nicio minge de break în acest meci.

În primul set, Mihaela a rupt echilibrul la 3-3, câştigând trei ghemuri la rând (6-3). În actul secund, Buzărnescu a fost condusă cu 2-1, după care a legat cinci ghemuri consecutive, câştigând cu 6-2.

Buzărnescu o conduce pe Tomljanovic (25 ani, 43 WTA) cu 3-0 în meciurile directe, după victoriile în 2017 la Linz şi în 2018 la San Jose, unde a cucerit apoi titlul.

Românca şi-a asigurat un cec de 42.220 euro şi 65 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul 12.

Tot duminică, Sorana Cîrstea a învins-o pe americanca Madison Keys, cap de serie numărul 13, cu 3-6, 6-4, 6-1, iar Simona Halep, numărul trei mondial, a trecut de rusoaica Margarita Gasparian cu 6-0, 6-4.

Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...
Ultima oră
Pe aceeași temă