Campioana Europei, eliminare rușinoasă din Cupa Germaniei

Campioana Europei, eliminare rușinoasă din Cupa Germaniei

Bayern Munchen, deţinătoarea Champions League, a fost eliminată în şaisprezecimile de finală ale Cupei Germaniei, fiind învinsă cu 6-5 la loviturile de departajare de echipa de ligă secundă Holstein Kiel.

Rl online 0 comentarii

La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor, scorul a fost egal, 2-2. Bayern a marcat prin Serge Gnabry (14) şi Leroy Sane (47), însă Kiel, gazda acestei întâlniri, a ripostat prin Fin Bartels (37) şi Hauke Wahl (90+5).

Cele două formaţii nu au mai reuşit să marcheze pe parcursul prelungirilor, trecându-se la loviturile de departajare, unde Marc Roca a ratat al şaselea penalty al bavarezilor, în timp ce Fin Bartels a adus victoria lui Holstein Kiel, care va înfrunta în optimi echipa de ligă secundă SV Darmstadt.

Antrenorul lui Bayern, Hansi Flick, s-a declarat foarte dezamăgit după eşecul suferit de campioana Europei. „Am dominat, însă am primit un gol pe finalul jocului şi acest lucru este extrem de deranjant. Felicitări pentru cei de la Kiel, au luptat foarte mult. Trebuie să îmbunătăţim lucrurile”, a precizat tehnicianul bavarezilor.

Comentarii

loading...