Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Căpitanul naționalei de rugby, atac la Federație: Lipsă de profesionalism

Căpitanul naționalei de rugby, atac la Federație: Lipsă de profesionalism

Rugbistul Mihai Macovei, căpitanul echipei naţioanle, acuză lipsa de profesionalism a conducătorilor FR Rugby, care a dus la excluderea primei reprezentative de la Cupa Mondială din 2019.

Rl online 0 comentarii

"Astăzi rugby-ul românesc a pierdut tot! Nu credeam niciodată că o să-mi închei cariera internaţională din faţa televizorului. E o lovitură mare pentru rugby-ul românesc, pentru toti jucătorii României, pentru mulţi dintre noi era ultima Cupă Mondială. Păcat de lipsa de profesionalism a unora care ar fi trebuit să cunoască regulamentul ca şi pe Tatăl Nostru. Multumesc suporterilor pentru tot ce au făcut pentru echipa naţională! Sper ca într-o zi România să ajungă acolo unde îi este locul!", a scris Macovei, pe Facebook.

Reprezentativa de rugby a României a fost exclusă de la Cupa Mondială din 2019 şi amendată cu 100.000 de lire sterline, de comisia World Rugby pentru folosirea sportivului din Tonga Sione Faka’osilea în echipa naţională, fără drept de joc.

Faka'osilea a jucat pentru reprezentativa de rugby în şapte din Tonga în competiţia Gold Coast 2012-2013 şi nu mai avea dreptul de a evolua pentru o altă echipă naţională. Jucătorul din Tonga, în vârstă de 31 de ani, a debutat în naţionala României în martide 2017, într-o partidă cu Rusia, şi a evoluat de atunci în şase din opt meciuri din cadrul Rugby World Championship, în 2017 şi 2018.

Comentarii

loading...