15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportCare a fost inamicul invizibil dintre fanii lui CFR Cluj și echipă

Care a fost inamicul invizibil dintre fanii lui CFR Cluj și echipă

După un sezon atipic, afectat de schimbările impuse de pandemie, în care spectatorii au lipsit de pe stadioane, primul mesaj făcut public de clubul CFR Cluj, după ce a devenit pentru a patra oară consecutiv campioana României, s-a adresat direct fanilor săi.

„Despărțiți de inamicul invizibil, uniți de aceeași dorință! La capătul unuia dintre cele mai dificile sezoane din istoria fotbalului românesc, CFR 1907 Cluj cucerește un nou trofeu de campioană – al patrulea consecutiv, al șaptelea din palmaresul clubului nostru.

Cuvintele așternute în scris sunt prea mărunte pentru a manifesta bucuria nemărginită pe care o trăim acum! Sunt prea puține pentru a ne exprima recunoștința față de voi, suporterii echipei, care ne-ați fost alături necondiționat și în această stagiune.

Sperăm doar că zâmbetele largi ale eroilor noștri, lacrimile de bucurie de pe obrazul lor și mândria pe care o simțiți în suflet vor șterge suferința îndurată în ultimul an, imaginea dezolantă a tribunelor goale văzute la ecranul televizorului, ale porților reci și închise de la stadion.

Am pătimit în acest sezon pentru blazonul vișiniu. Am fost doborâți, dar ne-am ridicat de fiecare dată, luptând până la ultima picătură de sudoare. Acum, scriem un nou capitol superb în istoria bogată a clubului nostru, o filă specială, pe care o dedicăm vouă, fanilor!”

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă