4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportCare sunt cele mai populare 7 pariuri fotbal in prezent?

Care sunt cele mai populare 7 pariuri fotbal in prezent?

Indiferent ca urmaresti campionatul intern, Premier League, La Liga, Bundesliga, Champions League, Europa League sau alte competitii disputate in plan national si international, ofertele de pariuri fotbal iti pun la dispozitie o multitudine de optiuni de pariere.

Astfel, poti construi o strategie eficienta atat inainte de disputarea fiecarei partide, cat si in timpul fiecarui meci, intrucat marile platforme ofera pariuri online, pariuri live si aplicatii mobile care ofera o accesibilitate excelenta.

Cu toate acestea, pariorii tind sa aleaga mai des unele optiuni specifice, motiv pentru care mai jos vei descoperi o lista cu 7 dintre cele mai populare optiuni de pariuri fotbal la ora actuala si dificultatea fiecareia.

– Rezultatul partidei. Acest pariu este cunoscut si ca “1X2”, implicand alegerea echipei care va invinge sau a egalului. Optiunea este simpla, asadar va fi regasita atat pe biletele pariorilor cu experienta, cat si pe cele ale pariorilor incepatori. Nu este o alegere dificila, in special daca raportul de forte din teren este inclinat intr-o directie anume.

– Scor corect. Aceasta optiune din oferta de pariuri fotbal implica alegerea scorului cu care se va termina partida, fiind printre cele mai dificile tipuri de pariu. Tocmai de aceea, cotele optiunii sunt foarte bune.

– Ambele inscriu. In cadrul acestei optiuni exista doua variante: “DA” si “NU”. Pariul este simplu de inteles, iar sansele sunt de partea ta. In functie de rezultatele anterioare si de forta ofensiva a echipelor din teren, poti determina daca ambele echipe vor marca sau daca una dintre ele (sau amandoua) va termina meciul fara gol.

– Marcator. Aici trebuie sa prevezi daca un anumit jucator va inscrie pe durata partidei. Marii fotbalisti pot fi deosebit de periculosi in fata portii, insa nu a existat pana acum un jucator care sa marcheze in fiecare meci in care a jucat. Cu toate acestea, statisticile pot fi in favoarea ta in cazul unor jucatori precum Robert Lewandowski, Leo Messi, Cristiano Ronaldo sau Romelu Lukaku.

– Pauza/Final. Daca ai incredere in predictiile de la pauza si de la finalul partidei, atunci poti alege aceasta optiune din cadrul ofertelor de pariuri fotbal. Practic, este o dublare a rezultatului partidei, oferind o cota foarte buna, insa fiind mai dificil de anticipat.

– Handicap. Atunci cand situatia din teren este dezechilibrata, acest tip de pariu ofera un avantaj echipei considerate “mai slaba” inca de la startul meciului. Este un pariu destul de dificil pentru incepatori, intrucat selectia corecta implica mai multe informatii si detalii importante.

– Sansa dubla. Acest tip de pariu iti ofera posibilitatea de a alege doua din cele trei rezultate posibile ale unui meci de fotbal. Practic, poti alege victoria gazdelor si egal, victoria oaspetilor si egal sau victoria oaspetilor si victoria gazdelor. Este un pariu relativ simplu, insa cotele nu vor fi excelente, motiv pentru care majoritatea pariorilor includ acest pariu pe biletele de tip acumulator.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă