21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportCe fel de miză are Adi Mutu ca antrenor? Dezvăluiri de excepție...

Ce fel de miză are Adi Mutu ca antrenor? Dezvăluiri de excepție într-un interviu cu Irina Păcurariu

Cunoscuta realizatoare Irina Păcurariu provocă celebrităţile la un dialog sincer pe subiecte tabu într-un nou sezon „Reţeaua de idoli”, la TVR 2. Emisiunea se va difuza luni, 22 martie, de la ora 21.00 și în reluare duminică, 28 martie, de la ora 21.00.

A fost supranumit Briliantul și Il Fenomeno pe vremea când juca pe postul de atacant sau extremă stânga. Ce spune Adrian Mutu din poziția de selecționer al reprezentativei U21 a României despre grupa de foc de la Euro 2021 U21: „Nu ne e frică de nimeni!”.
Despre fostul internațional Adrian Mutu se știe că este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise (din 22 martie 2013), record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi, dar și singurul român care a ajuns la borna 100 de reușite în Serie A. E într-un top select, având 103 goluri.

Ce fel de miză are Adrian Mutu ca antrenor? Să creeze echipe, rezultate pentru România. „Aroganța înseamnă și încredere în sine, antrenez la nivel înalt”, a declarat fostul sportiv care deține încă recordul golurilor înscrise pentru România în mai puține meciuri pe teren decât a avut idolul său, Gheorghe Hagi.

România va face parte din Grupa A, alături de Ungaria, Țările de Jos (Olanda) și Germania, echipa care i-a eliminat pe „tricolori” din semifinalele turneului final de anul trecut: „E o grupă puternică, una dintre cele mai puternice. Nu aveam cum să picăm într-o grupă ușoară, cei puternici se măsoară cu adversari de nivelul lor. Suntem încrezători în forțele noastre, vom vedea ce va fi. Nu ne e frică de nimeni, mergem cu încredere. O să muncim și o să dăm totul pe teren, ca să facem o figură frumoasă. Vrem să repetăm performanța din 2019 și poate să o depășim. Avem încredere în noi”, a spus Adrian Mutu.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă