Erling Haaland, atacantul norvegian al  Borussiei Dortmud, FOTO: Facebook

Erling Haaland, atacantul norvegian al Borussiei Dortmud, FOTO: Facebook

Ce gest frumos a făcut Haaland pentru copiii cu autism din România

Impresionat de cauza pentru care arbitrul Octavian Șovre i-a cerut autograf, fotbalistul norvegian Erling Haaland a făcut un cadou neașteptat pentru Asociația SOS Autism Bihor, trimițând acesteia un colet surpriză.

Cătălin Șerban 0 comentarii

Arbitrul asistent român Octavian Șovre a fost aspru criticat de opinia publică, după ce a solicitat un autograf fotbalistului norvegian Erling Haaland, la finalul partidei Manchester City - Borussia Dortmund din manşa tur a sferturilor Ligii Campionilor.

Ca reacție la valul de critici de care a avut parte arbitrul român, fotbalistul Borussiei Dortmund a făcut un gest filantropic.

Pe pagina de socializare a Asociației SOS Autism Bihor a fost publicat luni următorul anunț:

„Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland și conține tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulțumim!”

Gestul lui Haaland nu este însă singurul. Eforturile făcute de Octavian Șovre au fost susținute de la declanșarea controversei de mai mulți sportivi români sau organizații private din România, care au donat diferite obiecte sportive pentru a fi scoase la licitație, în beneficiul asociației bihorene.

Printre aceștia se numără Simona Halep, Ciprian Marica, Helmuth Duckadam, Gică Popescu, Claudiu Keșeru, Ianis Zicu sau Daniel Pancu.

Obiectele vor fi scoase la licitație, în cadrul unui eveniment online ce urmează să aibă loc în preajma datei de 2 aprilie, ziua internațională de conștientizare a autismului.

Comentarii

loading...