16.3 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Ce se mai poate schimba în urma derby-ului FCSB-CFR de luni seara

În etapa a 4-a ardelenii au obținut o victorie muncită cu FC Botoșani, în timp ce FCSB a pierdut fără drept de apel derby-ul din Bănie.

Statistica meciurilor directe din întreaga istorie a confruntărilor între cele două echipe în Liga 1 este favorabilă echipei antrenate de Anton Petrea. Din cele 60 de meciuri disputate, 22 au fost câștigate de FCSB, 16 de CFR și 22 de partide s-au încheiat la egalitate.

În cele 30 de confruntări în care a fost gazdă, FCSB a câștigat de 15, 10 meciuri terminându-se la egalitate și doar 5 fiind adjudecate de ardeleni.

Doar 5 dintre cele 22 de remize s-au terminat fără gol marcat, dintre care 4 pe terenul clujenilor.

Palmaresul personal al antrenorului Edward Iordănescu în confruntările cu FCSB în toate competițiile este de 4 victorii, 4 remize și 5 înfrângeri.

Un aspect inedit al confruntării dintre cele două echipe este media de vârstă a loturilor. În timp ce clujenii au cea mai mare medie, 29 ani și o lună, gazdele se laudă cu cea de a doua cea mai mică medie de vârstă din campionat, cu 24 de ani și 5 luni.

FCSB poate reveni în fruntea clasamentului doar cu o victorie, în timp ce un succes al lui CFR ar desprinde gruparea din Gruia la 5 puncte avans.

Ultima oră
Pe aceeași temă