Ce spune Karolina Pliskova, după ce a aflat că va juca împotriva Simonei Halep

Ce spune Karolina Pliskova, după ce a aflat că va juca împotriva Simonei Halep

Karolina Pliskova (Cehia, 6 WTA), fost lider mondial, a preferat să comenteze extrem de succint întâlnirea din sferturile de finală ale Australian Open, cu Simona Halep.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Sportiva s-a arătat foarte încrezătoare înaintea confruntării cu Halep şi s-a bazat pe suprafaţa de joc pe care se va disputa meciul.

Luni, Pliskova a învins-o pe compatrioata Barbora Strycova (24 WTA) după două ore şi 42 de minute, 6-7 (5), 6-3, 6-2, şi o va întâlni pe Simona Halep pentru un loc în semifinalele competiţiei de la Melbourne. Fost lider mondial, cehoaica şi-a egalat cea mai bună performanţă la Australian Open, ea atingând sferturile de finală şi în 2017.

"Primul set m-a stors de energie, dar am încercat să mă calmez şi să încerc să joc cât mai bine. Mi-am asumat multe riscuri, am fost mult mai agresivă şi mi-am impus jocul", a spus capul de serie numărul 6, potrivit ausopen.com.

Pliskova a vorbit extrem de puţin despre meciul cu Halep, dar s-a arătat încrezătoare. "Cred că pe această suprafaţă am o şansă foarte bună împotriva ei", a mai spus Pliskova. Meciul dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova se va disputa miercuri, ora urmând a fi anunţată ulterior de organizatori. Simona Halep şi Karolina Pliskova s-au întâlnit de şapte ori până acum, bilanţul fiind favorabil româncei, care s-a impus de cinci ori. Anul trecut, Halep a învins-o pe Pliskova în semifinalele turneului de la Roland Garros, cu 6-4, 3-6, 6-3.

Comentarii

loading...
Loading...
loading...