13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportCe spune noul antrenor al Barcelonei despre Lionel Messi

Ce spune noul antrenor al Barcelonei despre Lionel Messi

Koeman a avut cuvinte de laudă la adresa argentinianului. „Mi-ar plăcea să lucrez cu Messi, fiindcă Lionel te face să câştigi meciuri. Este cel mai bun din lume şi vrei să-l ai în echipa ta, nu în echipa adversă”, a afirmat Koeman în conferința de presă desfășurată după prezentarea sa oficială la FC Barcelona.

Koeman a spus că nu ştie dacă vedeta argentiniană vrea să plece de la Barcelona. „Nu ştiu dacă trebuie să-l conving pe Messi. Dacă vrea să rămână, voi fi foarte bucuros, însă mai are un an de contract. Aşa că este jucătorul Barcei”, a adăugat fostul selecţioner al Olandei.

Fostul mare fundaş al Barcei a indicat că va vorbi cu Messi pentru a afla de la acesta “ce gândeşte despre club şi cum vrea să continue”.

Koeman l-a înlocuit pe banca Barcelonei pe Quique Setien, care a fost demis de șefii catalanilor după eșecul lamentabil din Champions League, cu 8-2, în fața nemților de la Bayern Munchen.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă