Ce spune Zidane despre accidentarea superstarului Eden Hazard

Ce spune Zidane despre accidentarea superstarului Eden Hazard

Antrenorul francez al echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat că nu ştie dacă atacantul belgian, Eden Hazard, din nou accidentat, va mai juca sau nu în acest sezon.

Rl online 0 comentarii

''Nu ştiu ce se va întâmpla până la finele sezonului. Eu sper să mai poată juca dar nu pot să mă pronunţ. Nu ştiu dacă va trebui să treacă printr-o operaţie, nu este de competenţa mea. Ceea ce ştiu este că Hazard este foarte trist din cauza situaţiei prin care trece. Eu vreau ca atunci când va reveni să fie complet refăcut'', a spus Zidane.

Eden Hazard, fotbalistul belgian al lui Real Madrid, care s-a accidentat din nou la piciorul drept în meciul de sâmbătă cu Levante (0-1), ar putea fi operat şi riscă să rateze EURO 2020.

Eden Hazard s-a accidentat în acelaşi loc, la gleznă, în luna noiembrie, şi a lipsit 82 de zile, revenind în campionat doar pe 16 februarie. Cel mai important transfer făcut în vară de Real, atacantul venit de la Chelsea ar putea avea nevoie de operaţie, aceasta fiind soluţia pentru care optează staff-ul medical la madrilenilor.

Operaţia i-ar aduce lui Hazard vindecarea completă, însă l-ar face să rateze EURO 2020, competiţie unde "diavolii roşii" sunt printre favoriţi.

Potrivit AS, există şi soluţia unui tratament conservator, care ar face să Hazard să revină peste două luni. Belgianul ar prinde astfel ultimele meciuri din campionat şi ar fi prezent la EURO 2020.

Comentarii

loading...