12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportCFR Cluj, eliminată dramatic din Europa League

CFR Cluj, eliminată dramatic din Europa League

Campioana României a avut cele mai mari ocazii în acest meci, în care a jucat la victorie, spre deosebire de formaţia din Ţara Cantoanelor, care a jucat la rezultat, un egal fiindu-i suficient pentru accederea în faza următoare.

Young Boys a avut o posesie mai bună, dar fără a-şi crea ocazii clare. În schimb, CFR, care nu a forţat decât foarte târziu, a avut prima oportunitate în minutul 9, dar şutul lui Deac a fost blocat de Rieder.

Gazdele au avut o singură situaţie notabilă în prima parte, prin Buergy (21), care a reluat cu capul peste poartă după un corner. Până la pauză, clujenii au avut o şansă prin Djokovic (29), cu un şut de la 25 de metri, pe lângă ţintă. Venezueleanul Rondon a fost lipsit de şansă, ratând trei ocazii bune de gol: în minutul 34 a trecut pe lângă mingea centrată la 6 metri de Pereira, în minutul 41 pe contraatac a şutat de la distanţă, iar portarul a reţinut, iar în minutul 44 a ratat singur cu portarul, după o combinaţie cu Păun.

Ardelenii au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 63, când Djokovic a luftat la 15 metri, după care portarul gazdelor a respins magistral şutul lui Camora de la 18 metri.

CFR a deschis scorul în minutul 84, când Rondon a trimis în bară, după care Debeljuh a reluat în plasă dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

În minutul 90, arbitrul francez Bastien a dictat penalty pentru gazde la un duel regulamentar între portarul Bălgrădean şi fundaşul Zesiger. Bastien l-a eliminat apoi pe Bălgrădean pentru proteste, iar atacantul Jean-Pierre Nsame a transformat lovitura de pedeapsă.

Bastien i-a mai eliminat ulterior pe Nsame, pentru fault dur, şi pe Djokovic, pentru proteste, iar Young Boys a marcat şi golul victoriei, pe un contraatac doi cu portarul, prin Gaudino (90+6).

 

Cele mai citite

Cât de des ar trebui să faci rotația anvelopelor?

Deoarece anvelopele se uzează diferit pe puntea față comparativ cu cele de pe puntea spate, acestea trebuie rotite periodic pentru a nu ajunge în...

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...
Ultima oră
Pe aceeași temă