13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportCFR Cluj este eliminată dramatic din Liga Campionilor

CFR Cluj este eliminată dramatic din Liga Campionilor

CFR Cluj se oprește în turul doi preliminar în Liga Campionilor după un meci nerecomandat cardiacilor și terminat în cel mai nemeritat mod cu putință, executarea loviturilor de la 11 metri.

Dinamo Zagreb a fost mai prezentă în joc în prima repriză și a deschis scorul încă din minutul 14 prin Gojak. Dan Petrescu a uns la pauză rotițele care scârțiau și clujenii au avut șansa unei lovituri de la 11 metri în minutul 51, autorul faultului fiind eliminat. A executat Ciprian Deac dar acesta a tras slab și portarul a respins.

CFR Cluj a egalat un sfert de oră mai târziu, gol Pereira, dar s-a văzut condusă din minutul 78 după golul lui Kastrati. În al treilea minut al prelungirilor meciului Debeljuh împinge mingea în poartă și partida intră în prelungirile de 30 minute în care fiecare echipă a avut șansa de a puncta.

S-a ajuns la 11 metri iar pentru CFR au marcat Vincius, Djokovici, Rondon, Susic, Deac şi au ratat Golofca şi Boli, în vreme ce pentru Dinamo Zagreb au punctat Petkovic, Leovac, Ademi, Stojanovic, Dilaver, Gvardiol şi a ratat Gojak, iar Dinamo Zagreb merge mai departe în Liga Campionilor.

“Am fost la mâna noastră, am jucat cu o echipă foarte bună, dar nu ne-am făcut de râs. Jucătorii nu sunt încă pregătiţi. Anul 2020 nu este bun pentru noi, nu am pierdut nici cu Sevilla, nici acum. La loviturile de departajare, alegerile au fost simple, pentru că ceilalţi nu au vrut să bată. Toţi cei care au bătut, sunt cei care au vrut, ceilalţi nu au vrut. A trebuit să avem 10 jucători care să bată, iar Debeljuh avea cârcei şi a stat pe bancă. Asta e soarta mea de antrenor, nu am noroc la penaltiuri. Nu am câştigat niciun meci la penaltiuri ca antrenor şi cred că nici ca jucător.”, a spus trist la finalul partidei antrenorul Dan Petrescu.

Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...
Ultima oră
Pe aceeași temă