18 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

CFR Cluj este eliminată dramatic din Liga Campionilor

CFR Cluj se oprește în turul doi preliminar în Liga Campionilor după un meci nerecomandat cardiacilor și terminat în cel mai nemeritat mod cu putință, executarea loviturilor de la 11 metri.

Dinamo Zagreb a fost mai prezentă în joc în prima repriză și a deschis scorul încă din minutul 14 prin Gojak. Dan Petrescu a uns la pauză rotițele care scârțiau și clujenii au avut șansa unei lovituri de la 11 metri în minutul 51, autorul faultului fiind eliminat. A executat Ciprian Deac dar acesta a tras slab și portarul a respins.

CFR Cluj a egalat un sfert de oră mai târziu, gol Pereira, dar s-a văzut condusă din minutul 78 după golul lui Kastrati. În al treilea minut al prelungirilor meciului Debeljuh împinge mingea în poartă și partida intră în prelungirile de 30 minute în care fiecare echipă a avut șansa de a puncta.

S-a ajuns la 11 metri iar pentru CFR au marcat Vincius, Djokovici, Rondon, Susic, Deac şi au ratat Golofca şi Boli, în vreme ce pentru Dinamo Zagreb au punctat Petkovic, Leovac, Ademi, Stojanovic, Dilaver, Gvardiol şi a ratat Gojak, iar Dinamo Zagreb merge mai departe în Liga Campionilor.

„Am fost la mâna noastră, am jucat cu o echipă foarte bună, dar nu ne-am făcut de râs. Jucătorii nu sunt încă pregătiţi. Anul 2020 nu este bun pentru noi, nu am pierdut nici cu Sevilla, nici acum. La loviturile de departajare, alegerile au fost simple, pentru că ceilalţi nu au vrut să bată. Toţi cei care au bătut, sunt cei care au vrut, ceilalţi nu au vrut. A trebuit să avem 10 jucători care să bată, iar Debeljuh avea cârcei şi a stat pe bancă. Asta e soarta mea de antrenor, nu am noroc la penaltiuri. Nu am câştigat niciun meci la penaltiuri ca antrenor şi cred că nici ca jucător.”, a spus trist la finalul partidei antrenorul Dan Petrescu.

Ultima oră
Pe aceeași temă