13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportCFR Cluj, în pană. Campioana a fost învinsă de UTA Arad

CFR Cluj, în pană. Campioana a fost învinsă de UTA Arad

Cu un lot decimat de accidentări și COVID-19, CFR a dominat jocul, dar fără niciun rezultat pe tabela de marcaj. Ardelenii au irosit prima șansă de gol prin Soares, care a șutat de la distanță, însă portarul Iacob a reținut. Înainte de pauză, Erico, fundașul celor de la UTA, a fost aproape de autogol, iar la faza următoare Chipciu a reluat din prima, din interiorul careului, dar mingea a lovit transversala porții lui Iacob.

UTA a avut prima ocazie a meciului imediat după startul reprizei secunde prin Buhăcianu, cel care a șutat pe colțul scurt, însă Bălgrădean a respins. Hora a reușit golul victoriei pentru arădeni în minutul 75, cu un șut din marginea careului de 16 metri.

Pentru CFR aceasta este a doua înfrângere consecutivă în Liga 1. Elevii lui Dan Petrescu mai pierduseră în urmă cu două etape, cu Gaz Metan (1-2).

De cealaltă parte, arădenii sunt neînvinși în deplasare în acest sezon, având victorii la Dinamo, Botoşani şi Cluj, alături de trei egaluri.

În următoarea partidă, CFR Cluj va întâlni pe teren propriu AS Roma, joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00, în Grupa A a UEFA Europa League.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă