10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCFR Cluj și Universitatea Craiova au remizat și încheie anul pe podium

CFR Cluj și Universitatea Craiova au remizat și încheie anul pe podium

CFR Cluj și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 0 – 0, un meci în care ambele echipe au fost mai preocupate de faza defensivă decât să-și asume mari riscuri printr-o ofensivă susținută.

Faza discutabilă a partidei a avut loc în minutul 90, atunci când mingea trimisă de Ovidiu Bic a lovit bara și apoi a căzut dincolo de linia porții, moment în care Corneliu Papură, antrenorul oaspeților, a cerut gol. În urma protestelor a văzut cartonașul galben și cum mai primise unul în minutul 10 a fost trimis în tribune.

„Ambele echipe şi-au împărţit momentele. Am avut situaţiile noastre, au fost situaţii clare cu Vinicius, cu Burcă, au fost şi alte momente în care puteam să creăm situaţii. Craiova a avut şi ea situaţiile ei. Cred că închidem anul bine, zece puncte din 12 posibile în condiţiile adversariilor foarte grei pe care i-am avut. Se vede că echipa are nevoie de energie, de pauză ca să-şi încarce bateriile şi sunt sigur că vom gestiona bine perioada foarte scurtă dinainte de campionat şi să intrăm cu alt tonus în competiţie.”, a spus la finalul partidei Edi Iordănescu, antrenorul CFR Cluj.

„Nu sunt mulţumit de rezultat pentru că am avut ocaziile cele mai mari, cred că am avut şi un gol valabil pe final. Nu pot să fiu mulţumit de rezultat în momentul în care avem astfel de situaţii, e nedrept. Am tratat fiecare meci la fel, numai că în momentul în care etapa trecută am primit gol am căzut. Dar acum am arătat caracter, am arătat că suntem o echipă puternică şi ne putem mobiliza în momente grele.”, a descris meciul Corneliu Papură, tehnicianul celor de la Universitatea Craiova.

Anul 2020 se încheie în Liga 1 cu FCSB pe prima poziție, 34 puncte, Universitatea Craiova pe locul 2, 32 puncte, și CFR Cluj, locul 3, 31 puncte.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă