19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportChampions League: Bayern Munchen a făcut scor cu Tottenham. Real, remiză pe...

Champions League: Bayern Munchen a făcut scor cu Tottenham. Real, remiză pe teren propriu

Serge Gnabry a marcat patru goluri pentru bavarezi, Robert Lewandowski a reuşit o ”dublă”, iar Joshua Kimmich a marcat celălalt gol al campioanei Germaniei. Pentru finalista ediţiei trecute a competiţiei au înscris sud-coreeanul Son şi Harry Kane. De remarcat că Bayern a marcat trei goluri în ultimele zece minute ale partidei.

Real Madrid a smuls cu greu remiza acasă cu FC Bruges, 2-2, după ce belgienii au condus cu 2-0, prin golurile înscrise de nigerianul Emmanuel Bonaventure Dennis. Ramos a redus din diferenţă, iar Casemiro a marcat golul egalării, la un minut după ce oaspeţii au rămas în zece oameni.

PSG a învins-o pe Galatasaray cu 1-0, la Istanbul, prin golul argentinianului Icardi. Atacantul român Florin Andone a intrat în min. 64, în locul lui Ryan Babel.

Juventus a dispus de Bayer Leverkusen cu 3-0, prin golurile marcate de Gonzalo Higuain, Federico Bernardeschi şi Cristiano Ronaldo. Portughezul a ajuns la 127 de goluri marcate în Champions League.

Steaua Roşie a învins-o pe Olympiakos cu 3-1. Grecii au deschis scorul, campioana Serbiei marcând de trei ori după ce oaspeţii au rămas în zece oameni.

Atalanta a pierdut şi al doilea său meci din Champions League, 1-2 cu Şahtior, primul gol al echipei ucrainene fiind înscris de Junior Moraes, fostul atacant al Gloriei Bistriţa. Oaspeţii au marcat golul victoriei în prelungiri, prin israelianul Manor Solomon (90+5).

Manchester City s-a impus fără probleme în faţa campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb, cu 2-0, scor cu care a câştigat şi Atletico Madrid la Moscova, cu Lokomotiv.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă