13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportChindia Târgoviște continuă în Liga 1

Chindia Târgoviște continuă în Liga 1

Pentru al cincilea an la rând, barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1 a fost adjudecat de echipa din primul eșalon.

Chiar dacă aveau de remontat un handicap de două goluri, fotbaliștii de la CS Mioveni au intrat încrezători pe teren, iar meciul a început perfect pentru ei. După doar 7 minute de joc, Herghelegiu a scăpat din marcaj și a deschis scorul după o centrare venită din banda stângă. Gazdele au continuat să preseze, dar Chindia s-a așezat bine în apărare, reușind să închidă culoarele spre poarta lui Aioani.

Dâmbovițenii au restabilit egalitatea în finalul primei reprize, prin Josip Ivancic, care a fructificat o centrare excelentă a lui Yameogo.

În mitanul secund, elevii lui Claudiu Niculescu au mai avut câteva şanse de gol, însă cele mai mari ocazii le-au aparținut oaspeților, care puteau obține victoria, dacă Daniel Florea și Yameogo erau mai preciși la finalizare.

La interviul acordat după încheierea partidei, antrenorul gazdelor, Claudiu Niculescu, și-a felicitat jucătorii și a mărturisit că încă nu știe dacă va mai continua sau nu pe banca argeșenilor. „Am ieșit onorabil din acest baraj, am făcut ce a depins de noi ca să promovăm. N-a fost însă anul nostru. Am ratat o șansă mare la meciul cu Petrolul, dar vreau să-i felicit pe jucători. S-au dăruit, au avut o atitudine bună, agresivitate. Au avut toate ingredientele pentru a promova în Liga 1. Repet, acel gol primit a fost decisiv. (…) Eu am contract încă un an de zile cu Mioveni, să vedem ce se va întâmpla zilele acestea. Voi discuta cu conducerea și vom vedea”, a declarat Niculescu.

Noul sezon al Ligii 1 va debuta în weekend-ul 20-22 august și va reuni la start 16 echipe.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă