Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turul ciclist al Norvegiei din 2020, anulat

Turul ciclist al Norvegiei din 2020, anulat

Ediţia 2020 a Turului ciclist al Norvegiei, prevăzută în perioada 28 mai - 2 iunie, a fost anulată din motive financiare, au anunţat organizatorii pe contul de Twitter al competiţiei.

Rl online 0 comentarii

"Ediţia 2020 a fost din păcate anulată, din cauza absenţei resurselor financiare. Toate eforturile noastre sunt consacrate acum căutării de noi parteneri şi a susţinerii publice pentru a putea organiza Turul Norvegiei în 2021", se precizează în comunicatul organizatorilor.

Turul Norvegiei are loc începând din 1983. Anul acesta, cursa a fost câştigată de norvegianul Alexander Kristoff, care s-a impus în faţa compatrioţilor săi Kristoffer Halvorsen şi Edvald Boasson Hagen.

Comentarii

loading...