10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportCine a vrut să-i strice imaginea lui Wayne Rooney. Imaginile care au...

Cine a vrut să-i strice imaginea lui Wayne Rooney. Imaginile care au devenit virale

 Imagini devenite virale pe rețelele de socializare, în cursul zilei de duminică, păreau a-l prezenta pe Rooney dormind într-o cameră de hotel, înconjurat de un grup de femei.

Imaginile cu managerul lui Derby au devenit virale pe rețelele de socializare duminică, acestea indicând faptul că fostul jucător al lui Manchester United și al Angliei a dormit într-o cameră de hotel din Manchester, înconjurat de un grup de femei, fără a exista vreo sugestie că Rooney ar fi acționat în mod nepotrivit sau chiar că ar fi fost conștient de ceea ce se întâmpla în jurul său.

Persoane apropiate lui Rooney au confirmat pentru Sky Sports News că problema a fost acum predată Poliției din Greater Manchester, care încă nu a comentat.

Rooney este pe cale să înceapă primul său sezon complet ca antrenor la conducerea echipei Derby, după ce a reușit la limită să mențină gruparea în Championship în sezonul trecut, după ce a preluat funcția de la Phillip Cocu.

Rooney a avertizat conducerea clubului că nu va putea alinia o echipă performantă dacă clubul nu va aduce un număr semnificativ de jucători.

Derby are în prezent sub contract doar nouă jucători seniori, dintre care doi sunt portari.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
Ultima oră
Pe aceeași temă