Foto Facebook.com/FC Viitorul

Foto Facebook.com/FC Viitorul

Cluburile FC Viitorul și Farul au fuzionat. Noua echipă, Farul Constanța, va fi condusă de Hagi

Echipele de fotbal FC Viitorul și Farul au fuzionat, iar noua echipă din liga I se va numi Farul Constanța. Schimbarea a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă unde s-a mai precizat că echipa de fotbal va fi antrenată de Hagi.

Bianca Ion 0 comentarii

Farul Constanța, echipa tuturor constănțenilor are începând de astăzi un nou început. Cele două cluburi de fotbal s-au unit sub sloganul „O singură echipă, Un singur brand, O singură iubire, Farul Constanţa”, conform paginii oficiale de Facebook a echipei FC Viitorul. În cadul unei conferințe de presă, Gheorghe Popescu a anunțat fuziunea celor două cluburi și a explicat ce se va întâmpla mai departe:

 

„Pentru mine este un moment extrem de emoţionant. Într-o ţară în care toată lumea se dezbină, iată că sunt şi oameni care doresc să se unească. Cred că această fuziune între cele mai importante două branduri din sportul dobrogean este cea mai importantă mişcare sportivă din istorie. Azi sunt aici în calitate de preşedinte al clubului Farul Constanţa, iar acest eveniment pentru mine are o dublă însemnătate, o dată fuziunea acestor două branduri şi doi întoarcerea pe banca tehnică a lui Gică Hagi. Echipa care ne va reprezenta în Liga I va fi Farul, apoi toate echipele de juniori se vor numi Farul. Separat va fi doar Academia Gheorghe Hagi, care se va ocupa de copiii între 8 şi 18 ani. Iar toţi jucătorii care fac parte din Academia Gheorghe Hagi sunt în pepiniera clubului Farul Constanţa. Această fuziune este foarte importantă pentru că atunci când două branduri se unesc întotdeauna clubul rezultat este mai puternic. Această idee a început acum un an, atunci am vorbit cu Gică despre ce putem face ca aceste două cluburi să vină sub aceeaşi umbrelă. Va exista un singur nume, un singur brand: Farul Constanţa. Şi va fi o singură galerie, pentru că cele două se vor uni, şi un singur spirit. Nu există istorie fără legende, aşa că prezenţa acestor legende ale fotbalului constănţean ne dă speranţa că acest proiect va avea o energie împreună. Prin prezenţa autorităţilor locale alături de noi, prin prezenţa legendelor, a suporterilor, sunt sigur că acest proiect va trece la o altă dimensiune şi vom reprezenta cu cinste fotbalul dobrogean", a declarat Gheorghe Popescu, președintele noului club de fotbal Farul Constanța.

 

Farul Constanța va fi antrenat de Gheorghe Hagi care este și acționat al clubului alături de Ciprian Marica și Zoltan Iasko.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...