Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Componenții echipei Montevideo City Torque, în carantină

Componenții echipei Montevideo City Torque, în carantină

Jucătorii echipei de fotbal Montevideo City Torque au fost plasaţi în carantină, după ce fostul senator Pedro Bordaberry, consilier extern al clubului, a fost testat pozitiv la virusul Covid-19.

Rl online 0 comentarii

Bordaberry, fost ministru al turismului (2003-2005) şi candidat prezidenţial în 2009 şi 2014, a anunţat duminică printr-un clip video postat pe Twitter că este pozitiv la coronavirus şi că s-a închis în casă de la primele simptome.

Din cauza unei reuniuni între consilier şi echipă, din 7 martie, clubul a luat decizia ca jucătorii, care nu se antrenau conform protocoalelor de prevenţie impuse de ministerul sănătăţii publice, să intre în carantină pentru cel puţin o săptămână.

În weekend-ul trecut, orice activitate din fotbal a fost suspendată în Uruguay, după ce preşedintele Luis Lacalle Pou a decretat starea de urgenţă sanitară.

Luni, Federaţia uruguayană de fotbal (AUF) a anunţat că închide toate instalaţiile sale, în timp ce mai multe cluburi au postat pe reţelele de socializare măsurile care trebuie luate în lupta contra virusului Covid-19.

Uruguay a înregistrat 29 de cazuri confirmate.

Comentarii

loading...