15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportComponenții echipei Montevideo City Torque, în carantină

Componenții echipei Montevideo City Torque, în carantină

Bordaberry, fost ministru al turismului (2003-2005) şi candidat prezidenţial în 2009 şi 2014, a anunţat duminică printr-un clip video postat pe Twitter că este pozitiv la coronavirus şi că s-a închis în casă de la primele simptome.

Din cauza unei reuniuni între consilier şi echipă, din 7 martie, clubul a luat decizia ca jucătorii, care nu se antrenau conform protocoalelor de prevenţie impuse de ministerul sănătăţii publice, să intre în carantină pentru cel puţin o săptămână.

În weekend-ul trecut, orice activitate din fotbal a fost suspendată în Uruguay, după ce preşedintele Luis Lacalle Pou a decretat starea de urgenţă sanitară.

Luni, Federaţia uruguayană de fotbal (AUF) a anunţat că închide toate instalaţiile sale, în timp ce mai multe cluburi au postat pe reţelele de socializare măsurile care trebuie luate în lupta contra virusului Covid-19.

Uruguay a înregistrat 29 de cazuri confirmate.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă