8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportConcedieri masive la McLaren, inclusiv angajați din echipa Formula 1

Concedieri masive la McLaren, inclusiv angajați din echipa Formula 1

“Este o linie de conduită pe care ne-am dorit din răsputeri să o evităm, luând deja măsuri draconice de reducere a costurilor în toate sectoarele companiei. Acum însă nu avem altă opţiune decât să reducem dimensiunea efectivelor noastre”, a declarat Paul Walsh, preşedintele executiv al grupului McLaren.

“Este fără nicio îndoială o perioadă grea pentru compania noastră, mai ales pentru personalul nostru, însă avem intenţia să devenim o companie eficientă şi durabilă, cu o direcţie clară pentru a reveni pe creştere”, a adăugat Walsh.

Săptămâna trecută, Formula 1 a adoptat o reducere semnificativă a plafonului cheltuielilor echipelor în 2021, de la 175 de milioane de dolari la 145 de milioane de dolari.

“Chiar dacă aceasta va avea un impact semnificativ asupra formei şi dimensiunii echipei noastre de Formula 1, vom începe acum să luăm măsurile necesare pentru a începe să alergăm din 2021 cu bugetul prevăzut, ca să putem concura din nou pentru a câştiga curse şi campionate în viitor”, a spus Walsh.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă