15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportConfruntarea dintre Atletico Madrid și Chelsea va fi transmisă în direct, pe...

Confruntarea dintre Atletico Madrid și Chelsea va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 1

Confruntarea dintre Atletico Madrid și Chelsea va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 1, de la ora 22:00.

La marginea terenului, Digi Sport va avea amenajat un studio special, unde jurnalistul Andrei Niculescu, alături de invitatul său, Florin Bratu, vor analiza șansele fiecărei echipe de a câștiga, iar la finalul meciului vor trage concluziile partidei în cadrul emisiunii Eurofotbal. 

„Ce plăcut e să ascultăm din nou imnul UEFA Champions League la București! Din păcate, de data aceasta nu vor fi și spectatori în tribune, însă noi vom încerca să aducem de la fața locului atmosfera unui astfel de meci important, pentru ca telespectatorii Digi Sport să se bucure din fața ecranelor de această confruntare.”, a spus jurnalistul Digi Sport, Andrei Niculescu. 

În platoul Digi Sport, în aceeași ediție specială Eurofotbal, jurnalistul George Dobre va analiza meciul atât înainte, cât și după  fluierul de final alături de invitații săi, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint.

„În vremuri deosebite avem parte de evenimente speciale! Atletico-Chelsea este cel mai important meci găzduit de România în ultimii aproape 9 ani. Atât a trecut de la finala Europa League, câștigată de… Atletico în fața celor de la Athletic Bilbao! Spre deosebire de evenimentul din mai 2012, accesul publicului nu va fi permis acum. Dar sperăm să transmitem telespectatorilor Digi Sport emoțiile din jurul acestui duel deosebit prin intermediul transmisiilor în direct de la Arena Naționala și a analizelor din studioul Eurofotbal. Asta nu înseamnă ca nu vom acorda atenția cuvenită celuilalt eveniment major al serii: înfruntarea dintre Lazio și Bayern. Marți este o altă seară în care vom vorbi altfel despre fotbal!”, a spus George Dobre, redactor-șef Digi Sport.

Confruntarea dintre Atletico Madrid și Chelsea va fi comentată de către jurnaliștii Digi Sport Dan Ștefănescu și Ionuț Angheluță. Din cauza restricțiilor impuse englezilor în Spania a fost luată decizia de a se muta meciul în România, însă partida se va desfășura fără spectatori în tribune.

Marți, de la aceeași oră, Digi Sport 2 va transmite în direct partida Lazio – Bayern Munchen.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ministrul Transporturilor: „Contractul pentru încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8 intră în licitație”

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis joi spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţia pentru contractul necesar construcţiei lotului...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă