7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportContinuă ultima etapă a grupelor la EURO 2020. Echipele din grupa C...

Continuă ultima etapă a grupelor la EURO 2020. Echipele din grupa C pornesc azi bătălia calificării

Cele 2 meciuri au început, în paralel, la ora 19:00, Italia întâlnind Țara Galilor, în direct pe PRO TV, iar pe PRO X, Elveția a jucat contra Turciei. Italia a continuat seria perfectă și a reușit să învingă galezii cu 1-0 prin golul marcat de Pessina, în minutul 39, terminând grupa cu punctajul maxim. De cealaltă parte, Elveția a reușit un meci perfect, învingând cu 3-1 selecționata turcilor. Seferovic a deschis scorul în minutul 6, iar Shaqiri a reușit dubla în minutele 26 și 68. Kahveci a redus din diferență pentru turci, în minutul 62, însă golul nu a fost suficient pentru revenirea în joc. 

În urma celor două meciuri, Italia s-a calificat de pe primul loc cu 9 puncte, iar Țara Galilor de pe locul 2 cu 4 puncte. Elveția, ocupanta locului 3, așteaptă acum rezultatele celorlalte grupe pentru a vedea dacă ar putea reuși, în extremis, calificarea.  

Victoria Italiei în fața Țării Galilor a fost lider de audiență! Disputa a înregistrat 7.1 puncte de rating și 26.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.0 puncte de rating și 14.8% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:01 – 20:51, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 4.8 puncte de audiență și 21.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.5 puncte de rating și 20.7% share.

Două noi grupe își vor clarifica echipele calificate!

De la ora 19:00, echipele din grupa C pornesc bătălia calificării. Pe PRO TV, Ucraina va întâlni Austria, iar pe PRO X, Macedonia de Nord va lupta contra echipei Țărilor de Jos, deja calificată. Grupa B își începe spectacolul de la ora 22:00. Rusia întâlnește Danemarca, în direct, pe PRO TV, iar Finlanda va juca contra Belgiei, pe PRO X. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Decretele semnate astăzi de Klaus Iohannis. Președintele a acordat drapelul de luptă Direcţiei Generale de Protecţie Internă din MAI şi Institutului „Cantacuzino”

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 26 martie 2024, mai multe decrete. Printre acestea se află și decretele privind acordarea Drapelului de luptă...

Migraţia ilegală la frontierele României a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%

Vești bune de la granițele României. Migrația ilegală a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%, transmite MAI. Reducerea semnificativă a migrației...

România va avea o echipă în finala EHF European League! Gloria Bistrița și Dunărea Brăila se duelează în penultimul act

Formațiile CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud şi HC Dunărea Brăila vor fi adversare în semifinalele EHF European League, conform tragerii la sorţi efectuate astăzi la...
Ultima oră
Pe aceeași temă