17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportCristian Ganea: Am ales Viitorul pentru că aici mă simt cel mai...

Cristian Ganea: Am ales Viitorul pentru că aici mă simt cel mai bine

“Am avut oferte şi din alte ţări, dar am ales Viitorul pentru că e casa mea şi mă simt cel mai bine aici. Eu cred că aceste cinci luni îmi vor fi de folos. Pentru mine a fost o perioadă grea acolo, m-am acomodat foarte bine cu vestiarul, însă nu am jucat. M-am întors în România pentru a juca, pentru că până la urmă ca şi fotbalist dacă nu joci eu nu mă simt bine. La Viitorul vreau să fac treabă bună să ne calificăm pe locurile 1-6 şi pe viitor vom vedea. Nu mi-am propus nimic altceva. Sunt patru meciuri foarte grele, însă trebuie să luăm meci cu meci, să ne gândim la victorie şi cu siguranţă ne vom califica”, a declarat Ganea într-un interviu publicat pe site-ul oficial al clubului.

Unul dintre obiectivele lui Ganea pentru 2020 este să revină la echipa naţională: “Obiectivul meu este să joc cât mai multe meciuri, să am cât mai multe meciuri în picioare şi să mă întorc la echipa naţională. Vreau să muncesc zi de zi la antrenamente şi să fiu cel mai bun”.

FC Viitorul şi Athletic Bilbao au ajuns la un acord privind împrumutul fundaşului stânga Cristian Ganea la echipa constănţeană de fotbal pentru următoarele şase luni, a anunţat clubul din Ovidiu, vineri, pe site-ul său oficial.

Cristian Ganea a mai evoluat pentru FC Viitorul în perioada 2015-2018, în care a marcat 8 goluri în 94 de partide din Liga 1.

Ganea, care a debutat şi în echipa naţională pe când juca la echipa antrenată de Gheorghe Hagi, a cucerit titlul de campion cu FC Viitorul în sezonul 2016-2017 şi a fost marcatorul golului în victoria Viitorului cu 1-0 în faţa formaţiei APOEL Nicosia, în preliminariile Champions League, sezonul 2017-2018.

Cristian Ganea a ajuns în 2018 la Bilbao, dar nu a reuşit să se impună şi a fost împrumutat la Numancia în sezonul trecut. Nu are nicio partidă jucată în stagiunea actuală.

FC Viitorul i-a mai achiziţionat în această iarnă pe mijlocaşul Cosmin Bîrnoi (Poli Iaşi) şi pe mijlocaşul francez Malcom Sylas Edjouma Laouari (Lorient), dar s-a despărţit de Valentin Cojocaru (FC Voluntari), de Andreias Calcan (Ujpest Budapesta), de Steliano Filip (contract reziliat), de francezul Lyes Houri (MOL Fehervar FC) şi de brazilianul Eric de Oliveira (FC Voluntari).

Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă