Cristiano Ronaldo a calificat Portugalia în finala Ligii Naţiunilor

Cristiano Ronaldo a calificat Portugalia în finala Ligii Naţiunilor

Reprezentativa Portugaliei s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor, după ce a învins cu scorul de 3-1, selecţionata Elveţiei.

Rl online 0 comentarii

Atacantul Cristiano Ronaldo a fost decisiv pentru calificarea echipei Portugaliei în finala Ligii Naţiunilor la fotbal printr-un hat-trick reuşit în meciul cu Elveţia, câştigat cu scorul de 3-1 (1-0), pe Stadionul ''Dragao'' din Porto, în prima semifinală.

Ronaldo a marcat în min. 25, din lovitură liberă, 88 şi 90, în timp ce pentru echipa din Ţara Cantoanelor a punctat Ricardo Rodriguez (57), dintr-un penalty acordat în urma arbitrajului video. Iniţial arbitrul german Felix Brych acordase penalty lusitanilor, pentru un fault asupra lui Bernardo Silva, dar a revenit asupra deciziei şi, în urma consultării imaginilor video, a acordat lovitură de pedeapsă pentru oaspeţi, pentru o infracţiune petrecută la faza anterioară, în celălalt careu.

''Nati'' a avut o bară, prin Haris Seferovic, în finalul primei reprize (42).

Cristiano Ronaldo, revenit la reprezentativă după o pauză de şase luni, a reuşit al şaselea său hat-trick pentru naţionala Portugaliei. Ronaldo a ajuns la 88 de goluri pentru campioana Europei, fiind jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pentru o echipă naţională de pe ''Bătrânul Continent''.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta, joi, echipele Olandei şi Angliei, la Guimaraes. Finala mică (Guimaraes) şi finala (Porto) primei ediţii a Ligii Naţiunilor vor avea loc duminică.

Comentarii

loading...