4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportCristiano Ronaldo în formă maximă. Portugalia a zdrobit Ungaria marți la EURO...

Cristiano Ronaldo în formă maximă. Portugalia a zdrobit Ungaria marți la EURO 2020

 Ronaldo și compania au dominat prima repriză, nereușind să penetreze poarta apărată eroic de Gulacsi. Ronaldo a ratat cea mai mare ocazie a reprizei, trimițând peste poartă din 7-8 metri, singur cu portarul.

În repriza secundă, maghiarii au prins curaj și s-au apropiat și ei mai des de poarta portugheză. În minutul 80, gazdele și-au ridicat în picioare suporterii, marcând un gol prin Szabolcs Schon, anulat însă pe motiv de offside.

Portugalia a deschis în cele din urmă scorul, în minutul 84, cu un gol norocos, rezultat din devierea șutului lui Raphael Guerreiro.

Peste doar 2 minute, portugezii au obținut un penalty, transformat fără emoții de Ronaldo, care a marcat al 10-lea gol la un turneu final European, intrând în istoria competiției ca cel mai bun marcator.

Tot Ronaldo a fost cel care a închis în cele din urmă tabela, driblând totul în careul advers, inclusiv portarul.

Portughezii fac primele 3 puncte și așteaptă rezultatul meciului dintre Franța și Germania, care se joacă marți seara de la ora 22.00.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă