Criză profundă în "Ștefan cel Mare". Dinamo a solicitat ajutorul LPF

Criză profundă în "Ștefan cel Mare". Dinamo a solicitat ajutorul LPF

Clubul Dinamo a solicitat un împrumut Ligii Profesioniste de Fotbal din drepturile de televizare a partidelor din Liga I. Informația a fost transmisă de secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

Rl online 0 comentarii

"Dinamo a solicitat un împrumut din drepturile de televizare a partidelor din Liga I şi analizăm cererea lor. În acelaşi timp am solicitat şi aşteptăm un răspuns din partea celorlalte cluburi din Liga I. Au motivat urgenţa şi în cazul în care cluburile vor fi de acord plăţile le vom face noi. E un fond de urgenţă care s-a constituit la nivelul ligii şi vom face calculele la acordarea următoarei tranşe din drepturile de televizare", a declarat Ştefan.

Gruparea FC Dinamo se confruntă cu dificultăţi financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu se va mai implica din acest punct de vedere, existând restanţe la plata salariilor fotbaliştilor.

Dinamo va disputa prima partidă oficială din 2020 cu Astra Giurgiu, sâmbătă, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a a Ligii I, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Comentarii

loading...