Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CSA Steaua își caută comandant

CSA Steaua își caută comandant

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București caută un nou comandant. Oficialii din Ghencea au anunțat că postul va fi scos la concurs în curând.

Cătălin Mihai 0 comentarii

Această decizie vine ca urmare a încetării detaşării şi împuternicirii colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu, cel care a ocupat această funcție până de curând. Procedura va fi derulată, conform normelor în vigoare, prin publicarea anunțului de organizare a concursului de selecție în Buletinul Informativ al Armatei, publicație internă a MApN, cu apariție lunară. Până la finalizarea procedurilor de selecţie, atribuţiile funcţiei de comandant (preşedinte) al CSA Steaua vor fi asigurate de locţiitorul legal al acestuia, colonelul Cristian Cîrlan.

Colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu a fost detaşat şi împuternicit începând cu data de 15 octombrie 2018 în funcţia de comandant al CSA Steaua, în locul colonelului Cristian Petrea.

Între timp, juristul clubului, Florin Talpan, a trimis o adresă către EA Sports, compania care a produs jocul FIFA 2020 prin care le cere acestora să nu mai confunde Steaua cu FCSB. „Am contactat compania EA la solicitările suporterilor steliști, care ne-au semnalat că, în jocul FIFA 20, Fotbal Club FCSB este prezentată ca deținătoare a unor elemente din identitatea clubului Steaua București. Așa ceva este inacceptabil. În 2019, după atâtea procese câștigate de Steaua București împotriva celor de la FCSB, după toate hotărârile care spun foarte clar că FCSB nu este și nu a fost niciodată Steaua București, nimeni nu mai are vreo scuză pentru a continua această minciună și pentru a induce suporterii în eroare”, a declarat Florin Talpan.

„Din păcate, suntem forțați să ne gândim că avem de-a face cu un caz de discriminare. Aceasta este singura concluzie pe care o putem trage. Compania EA a tratat cu respect o echipă italiană, dar cu lipsă totală de respect o echipă din România”, spunea, nu demult, Florin Talpan.

Comentarii

loading...