19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportCSM București a fost învinsă din nou de Gyor

CSM București a fost învinsă din nou de Gyor

Lipsită de jucătoare esenţiale precum Cristina Neagu, Amanda Kurtovic sau Majda Mehmedovic, campioana României a pierdut firesc în faţa celei mai puternice formaţii de pe continent.

Începutul a fost bun, iar ”tigroaicele” au condus cu 2-0, dar în primul sfert de oră ecartul de pe tabelă nu a fost mai mare de un gol în favoarea uneia dintre echipe. CSM Bucureşti s-a desprins în min. 21 la 10-8, însă a urmat o perioadă nefastă de joc pentru echipa antrenată de Dragan Dzukic, care a greşit mult şi nu a mai marcat până la pauză, astfel că echipa maghiară a intrat la cabine cu un avans de patru goluri, 14-10.

Nici debutul părţii secunde nu a fost prea bun pentru CSMB, care a avut trei eliminări în decurs de 4-5 minute. CSM Bucureşti a reuşit să înscrie golul 11 abia în min. 33, la 12 minute de la precedentul. Gyor a condus cu 17-12, dar campioana României a avut o revenire remarcabilă, egalând în min. 44, 17-17. La 19-19, echilibrul s-a rupt din nou, echipa gazdă ratând mai multe atacuri, ceea ce a făcut ca echipa din Gyor să se detaşeze din nou pe tabelă, mai întâi la 22-20, iar apoi la 25-21, câştigând, fără emoţii, cu 27-25.

Pentru CSM Bucureşti au marcat Jovanka Radicevic 6 goluri, Claudia Constantinescu 4, Andrea Lekic 4, Iulia Curea 3, Barbara Lazovic 3, Dragana Cvijic 1, Oana Manea 1, Nathalie Hagman 1, Elizabeth Omoregie 1, Bianca Bazaliu 1.

Golurile formaţiei ungare au fost reuşite de Cornelia Nycke Groot 8, Veronica Kristiansen 4, Stine Oftedal 4, Zsuzsanna Tomori 3, Jana Knedlikova 3, Crina Pintea 2, Anne Mette Hansen 2, Anita Gorbicz 1.

Au arbitrat franţuzoaicele Charlotte şi Julie Bonaventura, iar delegat EHF a fost suedeza Monika Hagen.

Tot sâmbătă sunt programate celelalte două meciuri din grupă, Vipers Kristiansand – RK Krim Mercator Ljubljana şi FTC-Rail Cargo Hungaria – Thuringer HC.

Gyori Audi ETO KC şi-a asigurat câştigarea grupei, având 15 puncte, urmată de CSM Bucureşti, 10 puncte, Vipers Kristiansand, 8 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 7 puncte, RK Krim Mercator Ljubljana, 3 puncte, Thuringer HC, 1 punct. Primele patru clasate se califică în sferturi.

CSM Bucureşti va juca următorul meci pe 2 martie, la Ljubljana, cu RK Krim Mercator.

Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă