17.8 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSportCSM București, învinsă de SCM Râmnicu Vâlcea în finala Cupei României la...

CSM București, învinsă de SCM Râmnicu Vâlcea în finala Cupei României la handbal feminin

Duelul a fost o reeditare a finalei Cupei României din 2018, care însă a fost câştigată  de CSM Bucureşti (scor 29-22).

De această dată însă, CSM a avut probleme serioase în faţa motivatei echipe vâlcene, care a dominat meciul până în minutul 57. Aflat la debutul pe banca SCM, antrenorul Florentin Pera a acuzat unele decizii de arbitraj şi a ţipat la observator, fiind penalizat. Finalul a fost incendiar, cu egalitate după 60 de minute, 21-21, şi s-a intrat în prelungiri, informează News.ro.

Şi Magnus Johansson, tehnicianul de la CSM, a reclamat decizii de arbitraj, primind cartonaş galben în prima repriză a prelungirilor. Tensiunea s-a menţinut şi în cele două reprize de prelungiri, cu goluri spectaculoase şi duelul Neagu – Glibko în prim-plan, plus intervenţii ale portarilor Grubisici şi Dumanska, dar egalitatea a persistat, 26-26, urmând încă două runde de câte cinci minute.

”Aţi fost mai bune tot meciul. Dumnezeu ne va ajuta să câştigăm”, le- a spus Pera jucătoarelor sale înaintea reintrării pe teren. SCM Râmnicu Vâlcea a ţinut cu dinţii de fiecare minge şi a câştigat Supercupa în faţa mult mai titratei campioane CSM Bucureşti.

Pierderea trofeului are şi o altă conotaţie pentru Cristina Neagu, care împlineşte duminică vârsta de 30 de ani. Supercupa a fost înmânată de preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu.

În stagiunea 2018-2019, CSM Bucureşti va juca şi în grupele Ligii Campionilor, în timp ce echipa SCM Râmnicu Vâlcea în Cupa EHF.

La masculin, tot sâmbătă, Supercupa a revenit campioanei Dinamo Bucureşti, care s-a impus în faţa celor de la HC Dobrogea Sud, cu scorul de 31-26 (16-17).

Cele mai citite

Lucian Bode: “Local, trebuie să duceţi o bătălie cu cei care se cred eterni la butoanele puterii”

Secretarul general al Partidului Național Liberal (PNL), Lucian Bode, a făcut declarații importante marți, în cadrul unei întâlniri la Galați. El a subliniat că...

S-a lansat primul model dedicat limbii române pentru inteligența artificială de tip ChatGPT

O echipă de cercetători români a creat un model de limbaj (LLM – „large language model”) dedicat limbii române, ce poate fi folosit pentru...

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene se laudă cu proiectele din ultimii ani

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a subliniat marți, în cadrul unei declarații la Craiova, importanța investițiilor în sectorul sănătății din România în...
Ultima oră
Pe aceeași temă