12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportCSM București s-a impus în ultima partidă din grupele Champions League

CSM București s-a impus în ultima partidă din grupele Champions League

CSMB, care îşi cunoştea deja locul şi adversara din sferturi, a obţinut o victorie fără emoţii, după o repriză secundă mai bună.

Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a ”tigroaicelor”, cu 10 goluri, Andrea Lekic, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin, Itana Grbic, Dragana Cvijic au marcat câte 3 goluri, Gabriela Perianu, Crina Pintea şi Denisa Dedu (portar) au înscris câte un gol.

Pentru nordice au marcat Henny Ella Reistad, Vilde Kaurin Jonassen, Carolina Martene Miranda Morais, câte 4 goluri, Silje Katrine Waade 3, Heidi Loke 3, June Andenaes 2, Marta Tomac 1, Sunniva Amalie Naes Andersen 1.

Meciul a fost arbitrat de croaţii Davor şi Zoran Loncar, iar delegat EHF a fost ucraineanul Viktor Konopliastîi.

În alt meci, Rostov pe Don a învins-o pe FTC-Rail Cargo Hungaria cu 29-26. Duminică se va juca ultimul meci din grupă, Team Esbjerg – Metz Handball.

Metz Handball a câştigat grupa, cu 13 puncte, iar în sferturi o va înfrunta pe SCM Râmnicu Vâlcea. Pe locul secund se află Rostov pe Don, 13 puncte, Team Esbjerg e a treia, 11 puncte, CSM Bucureşti a încheiat pe patru, cu 11 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria s-a clasat pe cinci, cu 5 puncte, iar Vipers Kristiansand a terminat pe ultimul loc, cu 5 puncte.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă