10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportCu cine ar putea juca Simona Halep în turul al treilea la...

Cu cine ar putea juca Simona Halep în turul al treilea la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de tenis de la Stuttgart, după o victorie muncită împotriva Magdalenei Rybarikova. Slovaca şi-a adjudecat primul set cu 6 la 4, apoi a condus cu 2 la 1 şi break avantaj, dar Simona Halep a reușit să revină în joc și să câștige partida.

În turul următor, Simona Halep ar putea să o întâlnescă chiar pe sportiva cu care spunea că ar dori să nu joace la Stuttgart.

Simona Halep o va întâlni în faza următoare pe câştigătoarea meciului dintre Laura Siegemund, locul 100 WTA şi Coco Vandeweghe, locul 16 WTA. Partida dintre cele două se va desfășura joi, după ora 14:30, ora României.

Laura Siegemund este jucătoarea care a eliminat-o pe Simona la ultimele două ediții de la Stuttgart.

“Sper ca în turul urmator să nu o întâlnesc din nou pe Laura Siegemund, pentru că ar fi al treilea an la rând când s-ar întampla asta”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

În 2017, Halep a ajuns până în semifinale la Stuttgart, fiind eliminată de sportiva germană Laura Siegemund, care a şi câştigat apoi turneul. Dacă Laura Siegemund o învinge pe Coco Vandewege, Simona are astfel ocazia să-și ia revanșa.

Cele mai citite

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...
00:04:58

În fața înaintării Rusiei, soldații ucraineni sapă pe frontul de est

Aproape de orașul estic Avdiivka, capturat recent de Rusia după o luptă aprigă de luni de zile, un regiment de sapatori ucraineni se apucă...
Ultima oră
Pe aceeași temă