Foto: Inquam Photos / George Călin

Foto: Inquam Photos / George Călin

Cum au fost umiliți marii sportivi. Politicienii au stat pe locuri de onoare la EURO 2020

Sportivii din "Generația de aur" a fotbalului românesc au stat în tribuna a doua la meciul de deschidere a EURO 2020, Austria - Macedonia de Nord.

Mihai Diac 0 comentarii

Sportivii din "Generația de aur" a fotbalului românesc au stat în tribuna a doua la meciul de deschidere, la București, a EURO 2020 - meciul dintre Austria și Macedonia de Nord.

Printre cei care au văzut meciul din tribuna a doua s-au numărat foștii internaționali Gica Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu.

La același meci, în tribuna oficială a Stadionului Național au stat politicienii. Printre spectatorii de pe locurile VIP s-au numărat președintele Senatului, Anca Dragu, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban precum și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

"Am zis că mă duc pentru fotbal. Pentru mine nu înseamnă nimic un loc pe fotoliu sau la VIP. Ce să spun - așa am fost repartizat, tratat. Mă doare sufletul, dar ce să facem?", a declarat Dorinel Munteanu la Digi Sport.

Ulterior, Federația Română de Fotbal (FRF) a explicat că sistemul de atribuire a biletelor la meciul de deschidere al EURO 2020 nu a fost gestionat de FRF ci de UEFA. "În privința locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deținut locuri în acest sector. UEFA a avut invitați proprii, străini și români", susține FRF.

Marți dimineață, întrebat de jurnaliști cum s-a ajuns la acea poziție în tribună, Ludovic Orban a răspuns că el, personal, a primit invitație la meci de la primarul Nicușor Dan și n-a făcut altceva decât să-și respecte locul atribuit. Ludovic Orban a amintit că el a colaborat bine cu Gică Popescu în perioada în care a fost prim-ministru, iar Gică Popescu i-a fost consilier onorific.

Comentarii

loading...