Ucraina-Austria, 21 iunie 2021, București, Arena Națională, FOTO: Facebook

Ucraina-Austria, 21 iunie 2021, București, Arena Națională, FOTO: Facebook

Cum pot achiziționa microbiștii bilete la optimile de finală ale EURO 2020 de la București

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că de miercuri sunt dispobile online biletele pentru meciul din optimile Euro 2020, care se va desfășura în 28 iunie, pe Arena Națională.

Cătălin Șerban 0 comentarii

Potrivit FRF, partida din optimile de finală ale EURO 2020 de pe Arena Națională din 28 iunie se va disputa, conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, cu fani în tribune ocupând până la jumătate din capacitatea stadionului.

„Începând din 22 iunie, pe platforma de ticketing UEFA sunt disponibile bilete la partida de la București. Conform aceleiași Hotărâri de Guvern, spectatorii care achiziționează bilete după această dată trebuie să fie vaccinați împotriva SARS-CoV-2 (să fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau să fie vaccinați și să prezinte un test negativ în cazul în care schema completă de vaccinare nu este completă”, a transmis FRF.

După logarea pe platforma de ticketing și selectarea partidei de la București, utilizatorii trebuie să completeze codul de acces „VACCINATED” pentru a continua procesul de achiziționare a biletelor.

Conform FRF, cele două echipe care se vor întâlni în meciul de la București vor fi decise în urma ultimelor partide din faza grupelor, programate miercuri.

Comentarii

loading...