13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportCum se simte Simeone la București pentru meciul de Champions League din...

Cum se simte Simeone la București pentru meciul de Champions League din această seară

După debutul de săptămâna trecută, cu primele patru meciuri, optimile Champions League continuă săptămâna aceasta cu cealaltă jumătate a tabloului. Niciuna din întâlniri nu poate fi considerată cu adevărat dezechilibrată, totuși există favoriți cerți.

Primele două partide se joacă marți seara, cu începere de la ora 22.00, capul de afiș fiind ținut de confruntarea dintre Atletico Madrid și Chelsea Londra, partidă ce se joacă pe Arena Națională din București, din cauza restricțiilor impuse de autoritățile britanice în contextul pandemiei.

Arena Națională le este familiară celor de la Atletico Madrid, care au câștigat aici, în 2012, trofeul UEFA Europa League.

Diego Simeone, antrenorul spaniolilor, a declarat în conferința de presă dinaintea meciului că că se simte pe Arena Națională ca și cum ar juca pe stadionul propriu, Wanda Metropolitano.

Cea de a doua partidă a serii le aduce față în față pe Lazio Roma și Bayern Munchen. În mod evident, bavarezii sunt considerați favoriți, însă casele de pariuri sunt mai rezervate în acest sens, cota lui Bayern la câștigarea partidei fiind una moderată.

În celelalte două meciuri, care se joacă miercuri, de la aceeași oră, se vor confrunta Atalanta Bergamo cu Real Madrid și Borussia Monchengladbach cu Manchester City. Și această ultimă partidă se joacă pe teren neutru, pe Arena Puskas Ferenc din Budapesta, din aceleași motive ca și meciul celor de la Chelsea.

Rezultatele meciurilor de săptămâna trecută:

FC Barcelona – Paris Saint-Germain 1-4
RB Leipzig – FC Liverpool 0-2
FC Porto – Juventus Torino 2-1
FC Sevilla – Borussia Dortmund 2-3.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă