15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportCutremur în tenisul mondial! Jucător din top 30 ATP, implicat în mafia...

Cutremur în tenisul mondial! Jucător din top 30 ATP, implicat în mafia pariurilor

Postul de televiziune ZDF şi cotidianul Die Welt au făcut noi dezvăluiri legate de acest scandal, care s-a soldat deja cu mai multe valuri de interpelări de la începutul anului.

Astfel, un număr de 135 de jucători ar fi vizaţi de o anchetă internaţională, între care şi unul din top 30 mondial, care a câştigat trei titluri ATP în cursul carierei sale, conform surselor citate.

Pentru moment, nu a fost dezvăluit niciun nume, însă FBI este în contact cu autorităţile europene în cadrul anchetei. În acest scandal sunt implicate mai multe ţări, între care Franţa şi Spania.

“Este vorba de reţeaua unei mafii armene a pariurilor, care s-a propagat în şapte ţări din Europa”, a declarat Eric Bisschop, procurorul general adjunct al Belgiei, afirmând că este vorba de fraudă “la o scară foarte mare”.

Unitatea pentru Integritatea Tenisului a pronunţat deja interdicţii împotriva a peste 20 de jucători, băieţi şi fete, în cursul acestui an, insuficient se pare pentru a pune capăt corupţiei din sportul alb.

Cele mai citite

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă