13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportDan Petrescu, înaintea dublei cu Slavia: „Trebuie să marcăm dacă vrem să...

Dan Petrescu, înaintea dublei cu Slavia: „Trebuie să marcăm dacă vrem să ne calificăm”

”Toată lumea din România a început să creadă în CFR Cluj. Până acum nu credea nimeni în Petrescu şi în CFR Cluj. După acest meci s-au schimbat opiniile, iar băieţii mei su câştigat foarte mult entuziasm şi încredere. Ştim că, la fel ca la meciul cu Celtic, dacă nu marcăm goluri, va fi imposibil să ne calificăm, pentru că Slavia va fi greu de oprit. Au mulţi jucători de atac foarte buni şi sigur că va fi greu să nu primim gol şi acasă şi în deplasare. Trebuie să marcăm dacă vrem să ne calificăm” a spus Petrescu.

Antrenorul din Gruia a vorbit și despre principalul pericol din tabăra adversă, Nicolae Stanciu. ”Nu ştiu dacă Stanciu va fi titular. Să nu uităm că la ei în lot este şi Băluţă, care nu prinde primii 18, atât de valoros este lotul lor. Dar dacă va juca Stanciu…este un jucător de echipa naţională a României. A marcat foarte multe goluri pe unde a jucat şi, de când a venit la Slavia, deja a marcat două goluri. E clar că va fi un pericol constant, dar au foarte mulţi jucători de atac şi nu pot să vorbesc doar de unul. Stanciu e jucător de clasă şi e clar că trebuie să avem mare grijă la cum şutează de la distanţă şi cum reuşeşte mereu să se desprindă de adversar. Trebuie să fim atenţi şi să ne dublăm mereu”, a mai spus Dan Petrescu.

Meciul CFR Cluj – Slavia Praga, din turul play-off-ului Ligii Campionilor, este programat marţi, la Cluj-Napoca, cu începere de la ora 22.00.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă