12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportDan Petrescu, nemulțumit că partida cu Botoșani nu a fost amânată

Dan Petrescu, nemulțumit că partida cu Botoșani nu a fost amânată

“Normal că ne pare rău, era un meci pe care nu trebuia să-l jucăm acum. Eu sunt foarte supărat pe situaţie dar nu avem ce face, trebuie să merg la Botoşani şi să joc acest meci. Şi noi şi ei vom juca pe acelaşi teren, e clar că ei vor juca cu cei mai buni jucători, la noi vor cel puţin 10 jucători, vor rămâne la Cluj. Asta e situaţia, ce să facem dacă nu vrem să ne ajutăm între noi. Nu e pentru România, e un meci pentru Cluj pentru că aşa au zis unii. Mai contează acum primul loc? Cel mai mult contează acum meciul cu Celtic pentru că în campionat mai avem timp să facem ceva, dar în Europa, nu. De aia îmi pare rău că nu s-a amânat acest meci, pentru că aveam timp să pregătesc meciul cu Celtic. Acum nu trebuie să găsim scuze, dar asta e realitatea. Dacă cineva vroia, se făcea, nu e vorba de Botoşani. Nu cred că în alte ţări e aşa, se decide pur şi simplu. Chiar nu are rost să mai vorbim despre subiectul ăsta, e istorie acum. Sigur va fi un arbitraj pro Botoşani, sigur va fi frig, astea vor fi condiţiile, va fi un meci foarte greu. Dacă vom obţine un rezultat pozitiv înseamnă că băieţii s-au autodepăşit”, a declarat Dan Petrescu.

El este convins că în această ediţie de campionat cel puţin cinci echipe se vor bate la campionat: “Cinci echipe sigur se vor bate până în ultimul meci de playoff, asta e sută la sută, dacă nu va intra şi Dinamo şi vor fi 6. Diferenţa dintre a fi cineva şi a fi nimeni este foarte mică în ultimii doi ani. Diferenţa e mică între a câştiga şi a pierde. Aşa va fi şi în ultimele 4 meciuri, putem fi afară din Europa şi pe locul trei, dar putem fi şi în Europa şi pe primul loc. Contează cât de mult ne dorim şi puţin noroc nu strică să avem. Acum şi jucătorii sunt puţin obosiţi pentru că sigur suntem campioni în Europa la meciuri jucate”.

Dan Petrescu şi jucătorii săi s-au bucurat în vestiar pentru victoria echipei naţionale de handbal feminin în partida cu Ungaria de la Campionatul Mondial.

“Cristina Neagu din nou parcă a fost un Hagi al handbalului, a dat din nou destule goluri, a fost o bucurie de nedescris în vestiar pentru că atunci când e vorba de România vrei să câştige. Bravo lor, felicitări, mă bucur şi sper să ajungă cât mai sus. Poate că nu mai avem handbalistele pe care le aveam odată dar spiritul a fost fantastic. Este extraordinar pentru România”, a mai spus Dan Petrescu.

Partida FC Botoşani – CFR Cluj, din cadrul etapei a 20-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 17:30.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă