6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportDan Petrescu: Nu cred că vom câștiga acest campionat

Dan Petrescu: Nu cred că vom câștiga acest campionat

”Când nu marcăm goluri, sunt îngrijorat. Dar nu doar atacanţii trebuie să marcheze. Şi fundaşii, şi mijlocaşii au avut ocazii. E clar, eu nu cred că vom câştiga acest campionat, merg pe această idee. Sunt prea multe lucruri care se întâmplă. N-avem nici noroc şi n-avem nici altele. Asta e părerea mea, chiar dacă toţi ne văd favoriţi. N-am înţeles sacrificiul celor de la Mediaş pentru un punct. Punctul ăsta nu-i ajută prea mult. Dar sperăm să joace la fel în continuare, cu determinarea asta. Voi fi şi eu mulţumit să-i văd pe Marius Constantin şi pe Pleşca să joace cum o fac împotriva mea. Marius Constantin a fost jucătorul meu în China, când evoluează împotriva mea e cel mai bun de pe teren. Să facă la fel şi la meciurile viitoare”, a declarat Petrescu la Digisport.

El a vorbit şi despre meciul cu FCSB, de duminică, din etapa a 3-a, care se va juca tot fără spectatori.

”Meciul cu FCSB va fi trist fără spectatori, la fel ca azi. O să fie cu nervi, cu ţipete, urlete, dramatism. Va fi un meci strâns, cu intensitate, pe muchie de cuţit, aşa au fost mereu jocurile cu FCSB”, a mai spus el.

După remiza cu Gaz Metan, CFR Cluj a ajuns la 30 de puncte şi se menţine pe primul loc în clasament. Următoarea clasată, FCSB, are 26 de puncte, la fel ca Universitatea Craiova, ocupanta locului trei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă