13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportDan Petrescu: Nu sunt supărat pe arbitru, sunt supărat că nu avem...

Dan Petrescu: Nu sunt supărat pe arbitru, sunt supărat că nu avem VAR în România

Dan Petrescu nu avea cum să fie mulțumit după ce formația sa a scos doar o remiză cu echipa lui Gică Hagi. Viitorul Constanța a deschis scorul în minutul 7, prin Luckassen iar CFR Cluj a forțat imediat egalarea dar nu a reușit să o facă până la pauză.

O lovitură de la 11 metri primită în minutul 54 și transformată de Deac a fixat scorul final 1 – 1 deși formația campioană a avut mai multe ocazii clare de a marca golul victoriei.

„Viitorul a ajuns la poartă? Am stat numai la ei în careu. Nu sunt supărat pe arbiru, sunt supărat că n-avem VAR în România. Dacă era vedea, dădea trei penaltiuri şi plecam acasă. Kazahstan are VAR, noi nu avem. Ce vină are arbitrul dacă nu vede? Echipa face nişte rezultate fantastice, clubul e fericit, o să fie bani, mai mult ce să facem? Mai ales dacă suntem arbitraţi ca azi, va fi foarte greu. Fără VAR n-avem nicio şansă la titlu.”, a spus iritat la finalul meciului antrenorul Dan Petrescu.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă