12.3 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Dan Petrescu, out de la CFR Cluj? Patronul echipei confirmă despărțirea!

Dan Petrescu pierde postul de antrenor principal al formației CFR Cluj după înfrângerea cu 0 – 1 de pe teren propriu în Cupa României.

„Da, e adevărat, ne-am despărţit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici preşedintele României! Îi mulţumim pentru tot! Asta e viaţa… nu ai voie, la ce condiţii avem, să te elimine Poli Iaşi din cupă! Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom şti mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj…”, a declarat Neluțu Varga pentru fanatik.ro imediat după meciul din Cupa României.

Patronul echipei este nemulțumit de ultimele rezultate înregistrate de CFR Cluj în competițiile în care este angrenată. În șase partide disputate în campionat, Liga Europei și Cupa României, campioana a pierdut de cinci ori, de două ori în Liga 1, de două ori cu AS Roma (0 – 5 și 0 – 2) și acum cu Politehnica Iași.

În clasamentul Ligii 1, CFR Cluj ocupă locul 3, cu 21 puncte, cu șase mai puține față de FCSB și cu patru în spatele formației Universitatea Craiova.

Ultima oră
Pe aceeași temă